PUCCINI – MADAMA BUTTERFLY

Alexia Voulgaridou (Cio Cio San); Teodor Ilincai (Pinkerton); Lauri Vasar (Sharpless); 
Orchestra Operei de Stat din Hamburg; Vincent Boussard

Aceasta noua productie a fost pusa in scena la Opera din Hamburg in 2012. Regizorul de renume international Cincent Boussard a lucrat impreuna cu Christian Lacroix si scenograful Vincent Lemaire. Impreuna au reusit dea viata emotionantei tragedii a tinerei gheise Cio Cio San intr-o productie sofisticata, cu stil, care se concentreaza pe rolul principal intruchipat de soprana gracoaica Alexia Voulgaridou. Impreuna cu aceasta, pe scena au urcat tenorul roman Teodor Ilincai (Pinkerton) si baritonul estonian Lauri Vasar (Sharpless)

      

AN EVENING WITH THE ROYAL OPERA

Prezentand cele mai reprezentative spectacole ale Operei Regale britanice, acest DVD aduce impreuna o colectie de arii din cele mai cunoscute opere. Printre altele, Barbierul din Sevilla, Carmen, Rigoletto, Nunta lui Figaro, Don Giovanni, Flautul Fermecat, La Boheme si Falstaff in interpretari celebre: Renee Fleming, Joseph Calleja, Jonas Kaufmann, Erwin Schrott, Teodor Illincai, Hibla Gerzmava, Miah Persson, Jose Cura, Ailish Tynan si Bryn Terfel.

Disponibil pe DVD, ArkivMusic.com

PUCCINI – LBOHEME
Hibla Gerzmava (Mimi); Teodor Ilincai (Rodolfo); Gabriele Viviani (Marcello); Donald Maxwell (Alcindoro);
Orchestra Royal Opera House; Andris Nelsons
Regie: John Copley

Longeviva productie a lui John Copley a uneia din cele mai melodioase si populare din toate operele este una clasica in repertoriul Operei Regale din Londra. Bazandu-se pe schitele minutioase ale Juliei Trevelyan Oman si o distributie extraordinara condusa de Hible Gerzmava si Teodor Ilincai, reluarea din 2009, in care dirijorul Andris Nelsons isi face debutul la Opera Regala, este memorabila. 

Disponibila pe DVD si Blu-ray

BERLIN OPERA NIGHT
Gala prezentata de Opera din Berlin in 2011 pentru a ajuta organizatiile pentru lupta impotriva Sida a adus laolalta cei mai buni cantareti de opera din Europa, intr-un de arii celebre, de la Rossini si Verdi, la Wagner. Orchestra a fost dirijata de directorul muzical al Operei berlineze, carismaticul scotian Donald Runnicles. Alaturi de artistii consacrati, Adrianne Pieczonka, Vivica Genaux si Simone Kermes au urcat pe scena mai tinerii tenori Francesco Demuro, Antonio Poli si Teodor Ilincai, soprana Kristin Lewis si mezzo-soprana Anna Smirnova. Impreuna au creat o seara de neuitat.

Gala este disponibila pe DVD